Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ψηφίστε γλουγλουδολογία εδώ και τώρα!

ΓΛΟΥΓΛΟΥΔΟΛΟΓΙΕΣ

Χα χα χα χαααααααααα! Χα!


Ναι είναι απίστευτος ο δόκτορ φλαντζας χαχαχα


Ρε συ Μπλούμπη το μόνο που μπορεί να πιστοποιηθεί άνετα είναι η μαλακία που σε δέρνει. Βγες έξω να βρεις καμιά γκόμενα ρε πιστοποιημένε μαλάκα.


Α κάνεις σάτιρα κύριε φλάντζα μου; ΟΚ τότε αλλά να τα πεις αυτά τα περί σάτιρας και ελευθερίας του λόγου πρώτα στο Jungle στο Les Malakies και στο χοιροστάσιο επίσης του Μπλούμπη και του υπερφυσικού μπούλη Γιγαντάκου. Είπαμε ισχύει η αρχή της αμοιβαιότητας μιας και εσύ είσαι ένας από αυτούς που δε δέχονται τον αντίλογο κύριε φλάντζα μου και μη μου το παίζεις τώρα και δημοκράτης. Θα σου πω μάλιστα προσωπικά ότι δε με ενοχλεί καθόλου η σάτιρα και το παρόν μπλογκ. Αλλά να το παίζεις και δημοκράτης όταν αλλού αποδέχεσαι την φίμωση της άλλης άποψης ε αυτό πάει πολύ.
Ουινγκ-ουινγκ-ουινγκ
ΥΓ Στο Υγρό Πυρ κύριε φλάντζα μου θα μπορέσεις να γράψεις ελεύθερα αρκεί να δεχτούν και οι παραπάνω φίλοι σου την ελευθερία έκφρασης της αντίθετης άποψης. Και φυσικά το PS το χρησιμοποιούν πολλοί αλλά λίγοι ξέρουν να κρύβονται και στην τεχνική που χρησιμοποιούν και στα ηλεκτρονικά ίχνη που αφήνουν πίσω τους.


Κύριε Φλάντζα, ξεχάσατε να υπογράψετε το έργο ως σκηνοθέτης και παραγωγός... νομίζετε ότι κολλάμε μπρίκια σαν τους συνοδοιπόρους σας; χεχεχε


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Η μαλακία σου έχει πλημυρίσει κάθε κύτταρο του ανύπαρκτου εγκεφάλου σου….
Εγώ έγραψα στις 1.30 για έκρηξη βόμβας αφού απλά άκουσα μία έκρηξη κοντά στο σπίτι μου στην Κυψέλη. Μετά το έσβησα το ποστ γιατί απλά ψάχνοντας να δω τι έγινε δεν βρήκα τίποτα ρε ζώον μπ-λούμπη και μπορεί η έκρηξη τελικά να ήταν το κλάσιμο των απέναντι Αιγυπτίων λαθρομεταναστών που είχαν φάει το βράδυ καμένα σκόρδα και κρεμμύδια όπως κάθε μέρα.! Το τρωκτικό έγραψε για μολότοφ στις 5.13 εγώ έγραψα για έκρηξη βόμβας στις 1.30 ρε τούβλο αποτυχημένο. Και σιγά μην έστελνα και εμαιλ στον τρωκτικό που τον ξεγυρίζω και στο μπλογκ μου πανίβλακα μπ-λούμπη ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/blog-post_27.html και ! Ώρα είναι να μας πεις ότι είμαστε και συνεργάτες ή ιδιοκτήτες του τρωκτικού χαχαχα για να συνεχίσεις την αποτυχημένη ρουφιανοχαφιέδικη καριέρα σου βλαμμένο πασοκάκι μπ-λούμπη: http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/06/bloopers-bean.htmlΣατιρικό πουλάκι μου Μπ-Λούμπη πες αλεύρι... Φτιαξάρε στο μινούτο λε δουλειέν... Ξέρω ένα καλό οδοντίατρο να στο συστήσω μετά les doulienneΡε συ Save Μπ-Λούμπη μη μας σπας τα αρχίδια άλλο. Αναζήτησε τον Δρ Λάντζα στο χώρο σου και παίξε με τις γαλοπούλες σου κανένα πρόβλημα σου λέω αλλά μη γίνεσαι και τόσο μεγάλος σπασίκλας. Κάνε ότι νομίζεις, δεν ασχολούμαι με τις μαλακίες σας και το τσούξιμο που σας προκαλεί το Υγρό Πυρ. Αυτά και σάλτα και γαμήσου στην τελική.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΓΛΟΥΓΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: