Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Η Επιστροφή Του Ιμάτζινου

7 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Κύριε Φλάντζα, ξεχάσατε να υπογράψετε το έργο ως σκηνοθέτης και παραγωγός... νομίζετε ότι κολλάμε μπρίκια σαν τους συνοδοιπόρους σας; χεχεχε

-=SAVE IMAGINOS=- είπε...

Όχι μόνο σκας μύτη εδώ πέρα κούλ, χεχεχε και πλακίτσα, ενώ παράλληλα με απειλείς να μην ξανασχολιάσω στο μπλόγκ σου σβήνοντας μάλιστα και σχόλια που σου έχω αφήσει (ω, τι υποκρισία για κάποιον που λέει ότι είναι ανοιχτός στην σάτιρα), αλλά τελικά φαίνεται πώς έχεις μυαλό γλουγλού για να με μπερδεύεις με τον Φλαντζα!!! Αναρωτιέμαι τελικά μήπως είμαι και ο Μαργαρίτης, ο ΝουΔού και Λάιτ, ή του Jungle, μιας και αυτοί επίσης χρησιμοποιούνε photoshop!!!
Θα το κοιτάξω πάντως μήπως τελικά βγω και Ιματζινος ο ίδιος!

Γλου-γλού-γλού!

-=IMAGINOS=- είπε...

Α κάνεις σάτιρα κύριε φλάντζα μου; ΟΚ τότε αλλά να τα πεις αυτά τα περί σάτιρας και ελευθερίας του λόγου πρώτα στο Jungle στο Les Malakies και στο χοιροστάσιο επίσης του Μπλούμπη και του υπερφυσικού μπούλη Γιγαντάκου. Είπαμε ισχύει η αρχή της αμοιβαιότητας μιας και εσύ είσαι ένας από αυτούς που δε δέχονται τον αντίλογο κύριε φλάντζα μου και μη μου το παίζεις τώρα και δημοκράτης. Θα σου πω μάλιστα προσωπικά ότι δε με ενοχλεί καθόλου η σάτιρα και το παρόν μπλογκ. Αλλά να το παίζεις και δημοκράτης όταν αλλού αποδέχεσαι την φίμωση της άλλης άποψης ε αυτό πάει πολύ.

Ουινγκ-ουινγκ-ουινγκ

ΥΓ Στο Υγρό Πυρ κύριε φλάντζα μου θα μπορέσεις να γράψεις ελεύθερα αρκεί να δεχτούν και οι παραπάνω φίλοι σου την ελευθερία έκφρασης της αντίθετης άποψης. Και φυσικά το PS το χρησιμοποιούν πολλοί αλλά λίγοι ξέρουν να κρύβονται και στην τεχνική που χρησιμοποιούν και στα ηλεκτρονικά ίχνη που αφήνουν πίσω τους.

Ουινγκ-ουινγκ-ουινγκ λέμε.

-=SAVE IMAGINOS=- είπε...

Μ' αρέσεις που ξέρεις και καλοτρώς!

Γλού-γλου-γλού!

Unknown είπε...

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά από επισταμένη ανάλυση στα μπλουπερικά ψηφιακά εργαστήρια...

Βεβαιώνουμε ότι τα περί δήθεν ιχνών που αναφέρονται ανωτέρω σε προηγούμενο σχόλιο, αποτελούν μία ακόμα γιγαντιαία κουτσουλιά της ζούπερ -=κοτογαλοπούλας=-

Αιτούμαστε σφουγγάρισμα γιατί υπάρχει και η γρίπη των πτηνών, που πιθανόν να μπορεί από τα περιττώματα των -=γλουγλού=- να περάσει στον άνθρωπο.

-=IMAGINOS=- είπε...

Ρε συ Μπλούμπη το μόνο που μπορεί να πιστοποιηθεί άνετα είναι η μαλακία που σε δέρνει. Βγες έξω να βρεις καμιά γκόμενα ρε πιστοποιημένε μαλάκα.

-=SAVE IMAGINOS=- είπε...

Σε τράνς το πτηνό!

Γλού-γλού-γλού!