Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Τον χάνουμε γιατρέ μου!

Κυριε Καρατζαφέρη, σας παρακαλώ! Συμμορφωθείτε με τις επιθυμίες του Ιμάτζινου! Μην του ξαναπείτε ούτε για Ψινάκιδες, ούτε για Τσιντικούδες, ούτε για τίποτα άλλο, γιατί ο Ιμάτζινος είναι ευαίσθητη, ταραγμένη ψυχή, χάνει τον ύπνο και τα λογικά του και κρεμάει την αφίσα σας ανάποδα. Και μετά άντε να τον συνεφέρουμε! (Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, τίποτα το γλουγλού: Την αφίσα ανάποδα!)

Τον χάνουμε κύριε Καρατζαφέρη μας, για αυτό σας λέω. Τι να τον κάνουμε όταν θα έχει χάσει και τα λίγα λογικά που είχε; Ούτε για γλάστρα δεν θα μας είναι ικανός.Μάνα είστε και εσείς και με καταλαβαίνετε κύριε Καρατζαφέρη μου. Θα κλειστεί πάλι στην ντουλάπα πιπιλώντας το δάχτυλό του και δεν θα βγαίνει παρά μόνο αν του υποσχεθούμε το παλιό καλό Λάος και ένα κομμάτι τυρόπιτα. Και μετά τι; Φοβάμαι μην αρχίζει να τα κάνει μέσα στην σαλοτραπεζαρία, κύριε Καρατζαφέρη μου, να μασουλάει φύλλα ή να μαζεύει ψίχουλα.

Σας εκλιπαρώ κύριε Καρατζαφέρη μου. Κάντε κάτι πριν είναι αργά!


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΜΑΤΖΙΝΟΥ

2 σχόλια:

Ο Άγριος Άριος Άγιος (3Α-TeAΜ) είπε...

Η λέξη «πούστης» παράγεται από το «πους» και το «τις». Εν συνθέσει όμως, η ρίζα είναι «π» «ουστ» και «άρα» (όλα με περισπωμένη και το μ με δύο λάμδα όπως αωγό). Αρα, μετά από την συναίρεση, ο τόνος στο «Bloόper» μεταφέρεται από την παραλήγουσα στην πρόπαραλήγουσα.
Αντίθετα, στις ακροαρχίδες δεν υπάρχει συναίρεση, ενώ τονίζονται κατά τον κανόνα της συνηχούσας πούτσας.

Blόoper είναι το φασισταριό και η πούτσα και το ξέρουν.

Αλήθεια, το "για πούτσα ψάχνει ο Blόoper πως διαβάζεται; ΠΑΣΟΚ;
:-)

-=SAVE IMAGINOS=- είπε...

Ρε γαλοπούλα, θα ανοίξεις επιτέλους αυτούς τους κλώνους; Ααααα, θα σε μαλώσω! Θα σε μαλώσω γιατί τεμπελιάζεις!

Γλού-γλού-γλού!